Skip to content

Medisch pedicure Bergen op Zoom

Medisch pedicure Bergen op Zoom

Als het om jouw voeten gaat kan ik je op verschillende manieren afhelpen van vaak erg vervelende klachten. Dit kan ik doen in de hoedanigheid van pedicure in Bergen op Zoom maar zeker ook als medisch pedicure in Bergen op Zoom. Dus ook als je klachten hebt aan de voeten die medische redenen hebben, kan ik je verder helpen. Je moet dan denken aan bijvoorbeeld reuma en diabetes.

 Ook als je om medische redenen naar de pedicure moet

Als medisch pedicure in Bergen op Zoom heb ik je erg veel te bieden. Heb je vanwege bijvoorbeeld reuma of diabetes klachten aan je voeten, dan kan ik je helpen die klachten te verlichten. Daarnaast geef ik het beste advies, onder meer over de te gebruiken verzorgingsproducten. Mocht je nou wat slechter ter been zijn, weet dan dat ik mijn werkzaamheden ook gewoon bij jou thuis kan verrichten.

Medisch pedicure Bergen op Zoom

Ik kan je wat betreft de voeten op jouw wenken bedienen

Als medisch pedicure in Bergen op Zoom ben ik van alle markten thuis. Ik kan je de reguliere pedicure diensten bieden en ben dus geschikt om mensen die om medische redenen een pedicure bezoeken prima van dienst zijn. Ik kan je helpen bij het weghalen van eelt en likdoorns, ik kan je als pedicure de nagels knippen en vijlen en kan eventueel nagellak of gelnagels aanbrengen. Ik kan je afhelpen van serieuze klachten aan de voeten, kalknagels, voetschimmel, likdoorns, ingegroeide teennagels en scheurende nagels. Ook als je moeilijker loopt vanwege eelt klachten kan ik je als medisch pedicure in Bergen op Zoom snel van de pijn af helpen.

Maak een afspraak met de medisch pedicure in Bergen op Zoom als je gezonde en mooie voeten wilt hebben

Ik kan je als medisch pedicure veel bieden. Doel is steeds om jouw voeten weer gezond en mooi te maken. Ik bied daarnaast ook een voetreflex massage en beenmassage aan. Ik heb een zeer laagdrempelige salon die echt voor iedereen toegankelijk is. Dat geldt zeker ook voor de mindervalide medemens. Ik heb bijvoorbeeld een aparte ingang voor deze groep mensen en heb eveneens de beschikking over een apart toilet. Maak je een afspraak, dan zorg ik er bovendien voor dat er altijd een verse kop koffie voor je klaarstaat. Maak dus snel een afspraak als je snel weer gezonde en mooie voeten wilt hebben. Daar heeft namelijk nog nooit iemand spijt van gekregen.